Видяхме една безпрецедентна подкрепа за министър. Аз очаквах такава подкрепа още преди Бисер

...
Видяхме една безпрецедентна подкрепа за министър. Аз очаквах такава подкрепа още преди Бисер
Коментари Харесай

Адемов с горещ коментар: Подкрепя ли ДПС вота на недоверие и какво се случва с оставка министър Петков?

Видяхме една безпрецедентна поддръжка за министър. Аз чаках такава поддръжка още преди Бисер Петков да подаде оставка. Той се пробва да направи пробив и да помогне на хората с увреждания. Министър Петков е декларирал, че за новия закон за персоналната помощ са нужни 300 млн. лв.. допустимо е това да му е взела главата.” Това съобщи пред Би Ти Ви депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов във връзка взетата, а по-късно отхвърлена оставка на обществения министър Бисер Петков.

По думите на Адемов за решаването на проблемите на хората с увреждания е нужен екип. “Всички би трябвало да работим дружно. Не ми се желае да имам вяра, че оставката му е подадена, тъй като Законът за персоналната помощ е дело на Мая Манолова и майките. Не може ориста на децата с увреждания да става пленник на меренето на рейтинги. Диалогът по тематиката е най-важен”, безапелационен беше той

За претенции избор на съмнение от страна на левицата, Адемов съобщи, че Движение за права и свободи има причини, с които да поддържа вота. “Ние не сме обезпокоени, че от Българска социалистическа партия не ни търсят за вота на съмнение. Най-важното е, че те схванаха, че казусът в страната е имено бранш “сигурност”. Ние това го казахме още при първия избор. Хубаво е, че в този момент – 6 месеца по-късно, от Българска социалистическа партия са рабрали това”, разгласи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР